Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013



ΠΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ - ΜΕΛΗ
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων ΕΟΠΥΥ στη συνεδρίασή του στις 10-9-2013, αφού έλαβε υπόψη του τις αποφάσεις και τις απόψεις που κατατέθηκαν, αποφάσισε τα παρακάτω :
Πραγματοποίηση έκτακτων Γενικών Συνελεύσεων των Συλλόγων – μελών μας, προκειμένου να προγραμματιστούν δράσεις και αγωνιστικές κινητοποιήσεις με τη συμμετοχή όλων.
Πρόγραμμα επισκέψεων από μέλη του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας σε Συλλόγους – μέλη της Περιφέρειας.
Καθολική συμμετοχή στη Γενική Πανδημοσιοϋπαλληλική Απεργία που έχει προκηρύξει η ΑΔΕΔΥ , την ΤΕΤΑΡΤΗ και ΠΕΜΠΤΗ, 18 και 19 Σεπτεμβρίου 2013, καθώς και στο Συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Κλαυθμώνος την ΤΕΤΑΡΤΗ 18 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11.30 π.μ. (Προσυγκέντρωση εργαζομένων ΕΟΠΥΥ στην πλατεία Κλαυθμώνος στις 11.00 π.μ.).
Διοργάνωση διαφόρων μορφών δράσης από τους Συλλόγους – μέλη μας (συγκεντρώσεις, παραστάσεις διαμαρτυρίας, επισκέψεις σε φορείς), με σκοπό τη διεύρυνση του κοινωνικού μετώπου για τη στήριξη του ΕΟΠΥΥ.


 
Την ΠΕΜΠΤΗ 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013 την πραγματοποίηση Συγκέντρωσης- Παράστασης Διαμαρτυρίας έξω από το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ στις 11.30 π.μ. από τους εργαζόμενους του ΕΟΠΥΥ (με καθολική συμμετοχή συναδέλφων από την Περιφέρεια καθώς και άλλους φορείς), με κεντρικό σύνθημα τη διατήρηση της ΔΗΜΟΣΙΑΣ και ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΥΓΕΙΑΣ, την ενίσχυση και διατήρηση των ΜΟΝΑΔΩΝ ΥΓΕΙΑΣ του ΕΟΠΥΥ, καθώς και την εξασφάλιση των παροχών προς τους ασφαλισμένους από τα Πολυϊατρεία του ΕΟΠΥΥ.




ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΥΓΕΙΑΣ

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
                      Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ              Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ     ΦΑΚΑ ΜΑΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

                           Δελτία Τύπου Β. Κικίλιας:  Πάνω απο 100.000 πολίτες στις ηλικίες 40-44 έκλεισαν ραντεβού μέσα σε μία μέρα Ο Υπουρ...