Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2013


ΠΡΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ Ε.Ο.Π.Υ.Υ.


Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων ΕΟΠΥΥ, λαμβάνοντας υπόψη τις τελευταίες δραματικές εξελίξεις που αφορούν τον ΕΟΠΥΥ και τη διάλυση της Δημόσιας και Δωρεάν Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας , γεγονός που θα θέσει σε κινητικότητα – διαθεσιμότητα (απόλυση) τους εργαζόμενους στον ΕΟΠΥΥ, αποφάσισε τα παρακάτω :
Καθολική συμμετοχή στη Γενική Πανδημοσιοϋπαλληλική Απεργία που έχει προκηρύξει η ΑΔΕΔΥ , την ΤΕΤΑΡΤΗ και ΠΕΜΠΤΗ, 18 και 19 Σεπτεμβρίου 2013, καθώς και στο Συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Κλαυθμώνος την ΤΕΤΑΡΤΗ 18 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11.30 π.μ. (Προσυγκέντρωση εργαζομένων ΕΟΠΥΥ στην πλατεία Κλαυθμώνος στις 11.00 π.μ.).

 
Διοργάνωση διαφόρων μορφών δράσης
από τους Συλλόγους – μέλη μας (συγκεντρώσεις, παραστάσεις διαμαρτυρίας, επισκέψεις σε φορείς), με σκοπό τη διεύρυνση του κοινωνικού μετώπου για τη στήριξη του ΕΟΠΥΥ.
 
Την ΠΕΜΠΤΗ 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013 την πραγματοποίηση Συγκέντρωσης- Παράστασης Διαμαρτυρίας έξω από το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ (Αριστοτέλους 17) ,στις 11.30 π.μ. από τους εργαζόμενους του ΕΟΠΥΥ (με καθολική συμμετοχή συναδέλφων από την Περιφέρεια καθώς και άλλους φορείς), με κεντρικό σύνθημα τη διατήρηση της ΔΗΜΟΣΙΑΣ και ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΥΓΕΙΑΣ, την ενίσχυση και διατήρηση των ΜΟΝΑΔΩΝ ΥΓΕΙΑΣ του ΕΟΠΥΥ, καθώς και την εξασφάλιση των παροχών προς τους ασφαλισμένους από τα Πολυϊατρεία του ΕΟΠΥΥ.
 
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΥΓΕΙΑΣ 
ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ 
 
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
                  Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                 Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ        ΦΑΚΑ ΜΑΡΙΑ
     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καλά Χριστούγεννα Καλ ά Χριστούγεννα σε εσάς και  στις  οικογένειές σας.  Ας είναι το Ξεκίνημα της Νέας Χρονιάς αφετηρία μί...