Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

 

Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής 2016

 

Πιστή στο καθιερωμένο ετήσιο ραντεβού της, η Επιστημονική Ομάδα «ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ» διοργανώνει διαδραστικές ενημερωτικές εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής 2016.

Η Παγκόσμια Ημέρα Επισιτισμού - Διατροφής εορτάζεται κάθε χρόνο στις 16 Οκτωβρίου με αφορμή την επέτειο της ίδρυσης του Οργανισμού Τροφίμων & Γεωργίας της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας (16/10/1945). Την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016 η Επιστημονική Ομάδα «ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ», διοργανώνει ολοήμερη διαδραστική εκδήλωση με κεντρικό σύνθημα: «Βελτιώνω τη διατροφή μου: Προστατεύω την υγεία μου!».
Οι μοναδικές εκδηλώσεις της Επιστημονικής Ομάδας «ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ» έχουν ως στόχο την ενημέρωση του κοινού σχετικά με τη σημασία της υγιεινής και ισορροπημένης διατροφής.

Από το πρωί της Κυριακής (16/10) οι ειδικοί της Επιστημονικής Ομάδας «ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ» με επικεφαλής τον Κλινικό Διαιτολόγο - Διατροφολόγο Δρ. Δημήτρη Γρηγοράκη θα βρίσκονται στον Πεζόδρομο της οδού Δελφών στο Κολωνάκι για να ενημερώνουν σχετικά με τα οφέλη της ισορροπημένης διατροφής στην υγεία μικρών και μεγάλων.


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΔΩ 

Πηγή:  http://logodiatrofis.gr/pagkosmia-imera-diatrofis-2016

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

                           Δελτία Τύπου Β. Κικίλιας:  Πάνω απο 100.000 πολίτες στις ηλικίες 40-44 έκλεισαν ραντεβού μέσα σε μία μέρα Ο Υπουρ...