Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Θέμα: Ανακοίνωση 1ης Δ.Υ.ΠΕ. σχετικά με σημερινό δημοσίευμα

Από την 1η Διοίκηση Υγειονομικής Περιφέρειας (Δ.Υ.ΠΕ) εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
«Αναφορικά με το δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελευθεροτυπίας», της 12/03/2014, αποσαφηνίζονται τα εξής:
Σε ό,τι αφορά την μισθοδοσία του προερχόμενου από τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ. προσωπικού (ιατρικό, παραϊατρικό, διοικητικό), αυτή θα καταβληθεί μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών μετάταξης/μεταφοράς των εν λόγω εργαζομένων στις Υγειονομικές Περιφέρειες.
 Συγκεκριμένα:
  1. Προκειμένου για την καταβολή της μισθοδοσίας μηνός Απριλίου (ημέρες πληρωμής 27 Μαρτίου και 13 Απριλίου), για τους υπαλλήλους οι οποίοι εντάχθηκαν στις ευνοϊκές διατάξεις της 15μερης διαθεσιμότητας, τα μισθολογικά στοιχεία τους θα υποβληθούν στην Ενιαία Αρχή Πληρωμής (ΕΑΠ) έως τις 18 Μαρτίου -με την προϋπόθεση ότι έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία μετάταξής/ μεταφοράς τους στις Υγειονομικές Περιφέρειες (βεβαίωση πίστωσης από την Υπηρεσία Δημοσιονομικού Ελέγχου (ΥΔΕ), δημοσίευση ΦΕΚ μετάταξής/μεταφοράς, ανάληψη υπηρεσίας από τους ενδιαφερόμενους).
  2. Σε ό,τι αφορά τους υπαλλήλους οι οποίοι εντάχθηκαν στις διατάξεις της 30μερης διαθεσιμότητας, η περίοδος διαθεσιμότητας τους λήγει κατά την 19η Μαρτίου. Άρα στις 18 Μαρτίου, καταληκτική ημερομηνία κατά την οποία υποβάλλονται τα  μισθολογικά στοιχεία των υπαλλήλων στην Ενιαία Αρχή Πληρωμής (ΕΑΠ) για την καταβολή της μισθοδοσίας μηνός Απριλίου (ημέρες πληρωμής 27 Μαρτίου και 13 Απριλίου), οι εν λόγω υπάλληλοι θα εξακολουθούν να βρίσκονται σε καθεστώς διαθεσιμότητας και δεν θα έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες μετάταξής τους στις Υγειονομικές Περιφέρειες.Διαβάστε το Δελτίο τύπου εδώ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

                           Δελτία Τύπου Β. Κικίλιας:  Πάνω απο 100.000 πολίτες στις ηλικίες 40-44 έκλεισαν ραντεβού μέσα σε μία μέρα Ο Υπουρ...