Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Δελτίο Τύπου για το σχέδιο Νόμου «Πρωτοβάθμιο Εθνικό Δίκτυο Υγείας (Π.Ε.Δ.Υ.)

Μα καλά ποιον προσπαθούν να κοροϊδέψουν ;
Ο θάνατος της Δημόσιας Υγείας οριστικοποιείται με την κατάθεση του νομοσχεδίου, που η συγκυβέρνηση και το Υπουργείο Υγείας επινόησαν.
Η "Ευρωπαϊκή" κατά τα άλλα χώρα μας , θα είναι η μοναδική στο κόσμο που καταργεί Δημόσιες δομές υγείας οι οποίες θα παραμείνουν κλειστές για πολλούς μήνες ,στερώντας από τους πολίτες το συνταγματικό δικαίωμα για δωρεάν περίθαλψη.
Το γονατογράφημα, που ονομάζουν νομοσχέδιο , αποδεικνύει ότι δεν τους ενδιαφέρει η Υγεία του λαού, αλλά το πώς να δώσουν αριθμούς διαθεσιμότητας και απόλυσης στους συνεταίρους τους τροικανούς και να παραδώσουν την Π.Φ.Υ στους ιδιώτες μεγαλοεργολάβους της υγείας ,όσο πιο γρήγορα γίνεται. Απείρου κάλλους τα άρθρα του περιβόητου Ν/Σ, κάθε πρόταση αναιρεί την προηγούμενη και για να υλοποιηθεί χρειάζεται σωρεία υπουργικών αποφάσεων.Το Π.Ε.Δ.Υ είναι άλλος ένας ΕΟΠΥΥ προδιαγεγραμμένα μελλοθάνατος. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το κράτος αποχωρεί από την Δημόσια Υγεία και μεταφέρει το κόστος στις τσέπες του ταλαιπωρημένου και εξαθλιωμένου Ελληνικού λαού.

ΠΗΓΗ:http://www.poygyika.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

                           Δελτία Τύπου Β. Κικίλιας:  Πάνω απο 100.000 πολίτες στις ηλικίες 40-44 έκλεισαν ραντεβού μέσα σε μία μέρα Ο Υπουρ...