Πέμπτη, 30 Αυγούστου 2012Σήμερα από το γραφείο τύπου της ΠΟΣΕ-ΙΚΑ καταγγέλλει την απαράδεκτη ενέργεια του ΕΟΠYΥ να δοθεί μετά από διαγωνισμό σε ιδιωτικές εταιρείες ο αριθμός τηλεφωνικών ραντεβού για ιατρικές επισκέψεις και πληροφορίες, με αποτέλεσμα την χρέωση των ασφαλισμένων.

Ο ΕΟΠYΥ αποτελεί φορέα παροχής δωρεάν υπηρεσιών υγείας στους ασφαλισμένους του και είναι υποχρέωση του να διαθέτει κέντρα παροχής πληροφοριών και ραντεβού και τηλεφωνικά, αλλά και στα κατά τόπους υποκαταστήματα. Το σχετικό δελτίο τύπου  της ομοσπονδίας.

Ο Σύλλογος  Υγειονομικών Υπάλληλων του Ε.Ο.Π.Υ.Υ Καλαμάτας δηλώνει την έντονη δυσαρέσκεια του και την αντίδραση των εργαζομένων για την πρόθεση της διεύθυνσης του ΕΟΠΥΥ να στελεχώσει άμεσα την υπηρεσία των τηλεφωνικών ραντεβού με το υπάρχων προσωπικό της μονάδας καταγγέλει με σχετικό έγραφο της πρός τον διευθυντή της Μονάδας και προς την διοικηση του ΕΟΠΥΥ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ      Η Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Γ.Ν.Μεσση...