Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2016

Επίσκεψη από το Διοικητή της Υ.Πε στο ΠΕΔΥ Μ.Υ. Καλαμάτας  Επίσκεψη στις 08/11/2016  από το Διοικητή της 6ης Υ.Πε κο Γεώργιο Γιαννόπουλο και το Υποδιοικητή της 6ης Υ.Πε κο Δημήτριο Κωστακιώτη πραγματοποιήθηκε στο ΠΕΔΥ Μ.Υ Καλαμάτας.
Ο Διοικητής της 6ης Υ.Πε είχε συνάντηση με το Υπεύθυνο της Μονάδος κο Δημήτριο Καραγλάνη, με σκοπό την ενημέρωση στα πλαίσια  του σχεδιασμού για τη δημιουργία  Τοπικών Μονάδων Υγείας και στη αναβάθμιση της Πρωτοβάθμιας  Φροντίδας Υγείας.
Ο  Διοικητής κος Γεώργιος Γιαννόπουλος  συνομίλησε με το Ιατρικό, Νοσηλευτικό και Διοικητικό τμήμα  της Μονάδος.
Σημείωσε ότι η Μονάδα  παρέχει ικανοποιητικές  υπηρεσίες, καθώς βρίσκονται  σε αναμονή της οριστικοποίησης  χρημάτοδότησης  του σχεδίου  που αφορά  τη Καλαμάτα και άλλα 60 Αστικά κέντρα με συνολική  χρηματοδότηση  80 εκ. ευρώ το χρόνο για 2,5 έτη το ποσό των 1,5 έως 1,7 εκ. ευρώ το χρόνο  για τη  Καλαμάτα.
Ο Υπεύθυνος της Μονάδος κ.Καραγλάνης  σημείωσε  ότι  έχει βελτιωθεί  η παροχή  των υπηρεσίων   της Μονάδος  έχοντας πλήρη λειτουργία του Μικροβιολογικού  Ακτινολογικού τμήματος καθώς και του τηλεφωνικού ραντεβού.

Η τοπική εφημερίδα   ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ με τίτλο Γιατρούς στις γειτονιές της Καλαμάτας σχεδιάζει η 6η Υ.ΠΕ  καθώς και η ιστοσελίδα  farenews με τίτλο Στην δημιουργία τοπικών μονάδων υγείας προσανατολίζεται το υπουργείο υγείας καθώς και τοπικά μέσα ενημέρωσης  ενημερώνοντας  για την προσπάθεια ενίσχυσης  υπηρεσιών υγείας.


 ΠΗΓΗ: http://www.farenews.gr/
              www.eleftheriaonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καλά Χριστούγεννα Καλ ά Χριστούγεννα σε εσάς και  στις  οικογένειές σας.  Ας είναι το Ξεκίνημα της Νέας Χρονιάς αφετηρία μί...