Τρίτη, 2 Δεκεμβρίου 2014

27ο Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο ΠΟΕ- ΕΟΠΥΥ

ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ  437
ΑΘΗΝΑ 23/10/2014
ΠΡΟΣ
ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ –ΜΕΛΗ Π.Ο.Ε  Ε.Ο.Π.Υ.Υ
Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας μας στη Συνεδρίαση 60η /9-10-2014 αποφάσισε, σύμφωνα με το Καταστατικό , την πραγματοποίηση του 27ου  Ετήσιου Τακτικού Συνεδρίου της ΠΟΕ ΕΟΠΥΥ στις 11 και  12  Δεκεμβρίου 2014, ημέρες Πέμπτη και Παρασκευή στην ΑΘΗΝΑ, Ξενοδοχείο NOVUSCITYHOTEL (Καρόλου 23 Πλατεία Καραΐσκάκη). Επισημαίνουμε ότι παράλληλα το Συνέδριο θα ασχοληθεί με την αλλαγή άρθρων του Καταστατικού (καταστατική συνεδρίαση)
ΘΕΜΑΤΑ 27ου ΕΤΗΣΙΟΥ ΤΑΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ
  • ΑΛΛΑΓΗ ΑΡΘΡΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ (κατασταστική συνεδρίαση)
  • ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ
Σας εθιστούμε την προσοχή για την έγκαιρη αποστολή αφενός κατάστασης των συνέδρων που θα λάβουν μέρος στο Συνέδριο  (αν υπάρχουν παραιτήσεις ή συνταξιοδοτήσεις να μας γνωρίσετε τους αντικαταστάτες τους) και αφετέρου τα απαιτούμενα δικαιολογητικά από Συλλόγους που έγιναν πρόσφατα αρχαιρεσίες ή θα γίνουν το προσεχές διάστημα (πριν το Συνέδριο) , προκειμένου να ελεγχθεί η νομιμότητα συμμετοχής των αντιπροσώπων των Συλλόγων –μελών μας (πρακτικό και κατάσταση ψηφισάντων επικυρωμένα από το Πρωτοδικείο).  
Για το πρόγραμμα του Συνεδρίου, τον τρόπο διακίνησης και διαμονής των συνέδρων θα ενημερωθείτε έγκαιρα με νέο μας έγγραφο.
Επισημαίνουμε πως θα υπάρξει μια διανυκτέρευση στις 11/12/2014 και ότι στις 11/12/2014 η διαδικασία του Συνεδρίου θα αρχίσει στις 16.00 και στις 20.00 θα διακοπεί και θα συνεχιστεί στις 12/12/2014 και ώρα 10 πρωινή.      

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ
              Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                           Η ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
  ΒΙΤΩΡΑΤΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ                                                                        ΜΠΕΝΙΑΤΑ ΕΛΕΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καλά Χριστούγεννα Καλ ά Χριστούγεννα σε εσάς και  στις  οικογένειές σας.  Ας είναι το Ξεκίνημα της Νέας Χρονιάς αφετηρία μί...