Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

24ωρη Γενική Απεργία, Τρίτη 16  Ιουλίου 2013

 

Συνεχίζουμε τον αγώνα ενάντια στις πολιτικές των μνημονίων που εξακολουθούν να προωθούν και να εφαρμόζουν Κυβέρνηση και Τρόϊκα με όλο και μεγαλύτερη ένταση, καθώς εμμένουν στην εφαρμογή του πιο ανελέητου σχεδίου αποσάθρωσης εργασιακών, μισθολογικών, ασφαλιστικών – συνταξιοδοτικών, συλλογικών και κοινωνικών δικαιωμάτων, εις βάρος των εργαζομένων και της Κοινωνίας.
Καλούμε τους συναδέλφους να αντισταθούν στην ισοπέδωση του Κοινωνικού Κράτους, της Υγείας, της Παιδείας, της Κοινωνικής Ασφάλισης και της διάλυσης των Δημοσίων Υπηρεσιών. Αυτή η πολιτική πρέπει να ανατραπεί ΤΩΡΑ !!!
Η αδίστακτη λογική του «αποφασίζω και διατάζω» της ανάλγητης αυτής Κυβέρνησης, δεν μας αφήνει κανένα περιθώριο για ψευδαισθήσεις. Ο ξαφνικός θάνατος της ΕΡΤ επιβεβαίωσε τους χειρότερους φόβους μας.
Η πρακτική τους αυτή για «τυφλά χτυπήματα» με καταργήσεις Οργανισμών και Οργανικών θέσεων μόλις ξεκίνησε . . .
Κανένας δε θα εξαιρεθεί από τις διαθεσιμότητες και τις απολύσεις, καθώς η Τρόϊκα ζητά «αίμα» Δημοσίων Υπαλλήλων καταπατώντας το Σύνταγμα και τις διαδικασίες του ΑΣΕΠ.
Εν όψει της συζήτησης και ψήφισης του νέου πολυνομοσχεδίου την ερχόμενη Τρίτη, 16 Ιουλίου 2013 στη Βουλή, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων ΕΟΠΥΥ συμμετέχει στις κινητοποιήσεις που αποφάσισε η ΑΔΕΔΥ. Συγκεκριμένα :
1. Καλούμε όλους τους συναδέλφους σε ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ τη ΔΕΥΤΕΡΑ, 15 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013, το απόγευμα στις 8 μ.μ. στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ και περικύκλωση της Βουλής. Θα ακολουθήσει συναυλία με την εθελοντική συμμετοχή καλλιτεχνών, που εκφράζουν την αλληλεγγύη τους στον αγώνα μας.
2. Μαζική συμμετοχή στη ΓΕΝΙΚΗ 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΔΕΔΥ – ΓΣΕΕ, την ΤΡΙΤΗ 16 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013 και στην Απεργιακή Συγκέντρωση στην Πλ. Κλαυθμώνος, στις 11.00 π.μ.

ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ Π.Ο.Ε. – ΕΟΠΥΥ 10.30 π.μ. ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ (Σταδίου 29).
ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ 24ωρη ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 16/7/2013
ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΠΕΡΓΙΑΚΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ.
ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ.
ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, Ε.Ε. και ΔΝΤ.


ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
                  Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                   Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ       ΦΑΚΑ ΜΑΡΙΑ
 
 
 
ΠΗΓΗ :www.poygyika.gr  

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

                           Δελτία Τύπου Β. Κικίλιας:  Πάνω απο 100.000 πολίτες στις ηλικίες 40-44 έκλεισαν ραντεβού μέσα σε μία μέρα Ο Υπουρ...