Σάββατο 22 Μαΐου 2021 

                    Δελτία Τύπου

Β. Κικίλιας: 

Πάνω απο 100.000 πολίτες στις ηλικίες 40-44 έκλεισαν ραντεβού μέσα σε μία μέρα

Ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας επισκέφθηκε σήμερα το εμβολιαστικό κέντρο στο Κέντρο Υγείας Καλαμάτας και έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Βρίσκομαι σήμερα στο Κέντρο Υγείας Καλαμάτας με το συνάδελφο βουλευτή Περικλή Μαντά, με το Δήμαρχο, τον ΥΠΕάρχη, τη Διοικήτρια του Νοσοκομείου, τον Διευθυντή του Κέντρου Υγείας και όλους τους ανθρώπους που μαζί αγωνιζόμαστε και παλεύουμε απέναντι σε αυτή την πανδημία.

Δηλώνω την ικανοποίησή μου γιατί μέσα σε μία μέρα, από χτες μέχρι σήμερα, έκλεισαν ραντεβού πάνω από 100.000 συμπολίτες μας στις ηλικίες 40-44.

Αυτό δείχνει την τεράστια βούληση και το ενδιαφέρον που υπάρχει από όλους τους Έλληνες, σε κάθε ηλικία, να κλείσουν ραντεβού και να εμβολιαστούν.

Είναι επίσης εμφανές, ότι οι υγειονομικοί μας δουλεύουν με επαγγελματισμό, με αυταπάρνηση και, κυρίως, αντιμετωπίζουν τους συμπολίτες μας με αξιοπρέπεια και σεβασμό, με τον τρόπο που θέλουμε να λειτουργεί το Δημόσιο στη σχέση του με τους πολίτες.

Και είναι παράδειγμα πλέον, ο τρόπος με τον οποίο εμβολιάζουμε σε όλη τη χώρα, του πώς πρέπει να εννοείται η σχέση ελληνικού Δημοσίου και πολίτη, στην παροχή υπηρεσιών - στην περίπτωσή μας υπηρεσιών υγείας. Θα συνεχίσουμε να εμβολιάζουμε με αυτούς και ακόμα πιο ταχείς ρυθμούς


Πηγή: https://www.moh.gov.gr/articles/ministry/grafeio-typoy/press-releases/8852-b-kikilias-panw-apo-100-000-polites-stis-hlikies-40-44-ekleisan-ranteboy-mesa-se-mia-mera

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

                           Δελτία Τύπου Β. Κικίλιας:  Πάνω απο 100.000 πολίτες στις ηλικίες 40-44 έκλεισαν ραντεβού μέσα σε μία μέρα Ο Υπουρ...